Marire Sani prin Implate de Silicon

Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina

 

Necesitatea femeilor si  barbatilor de a-si mentine tineretea,  vitalitatea si stralucirea tenului a condus la aparitia continua de produse revolutionare ce promit satisfacerea nevoilor de infrumusetare.

Inceputul acestui an promite o inovatie revolutionara in domeniul esteticii,  prin intermediul Allergan, lansarea celui mai longeviv acid hialuronic, cu rezultate vizibile de pana la 12 luni.  Este vorba despre Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina, un produs dedicat buzelor si intregii zone periorale, disponibil in exclusivitate si in Romania prin intermediul  Clinicii Efigia din Bucuresti.

Acidul Hialuronic - Substanta care sterge ridurile

Tratament Riduri - Acid HialuronicPe masura ce inaintam in varsta, semnele de imbatranire la nivelul fetei devin tot mai evidente. Apar ridurile, santurile nazolabiale se adancesc, obrajii pierd din volum si se lasa, cearcanele se accentueaza. Vestea buna e ca exista o mare varietate de substante cosmetice injectabile care ajuta la imbunatatirea expresiei fetei, rezultatul fiind un aer mai tineresc si trasaturi mai ferme. Una dintre aceste substante este acidul hialuronic, care, folosit in scop estetic, face minuni.

Acidul hialuronic este prezent in majoritatea organismelor umane, asigurand volum pielii. Cu timpul, acesta dispare de la nivelul pielii, din cauza unor factori intrinseci (varsta, sex, statusul estrogenic), dar si a factorilor extrinseci (variatii de temperatura, vant, soare, medicamente, fumat), determinand aparitia ridurilor. Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticitatea si tonicitatea. Produsul pastreaza aspectul natural al pielii, absorbindu-se in timp.

Aceasta inseamna ca puteti alege cand sa faceti un alt tratament pentru a pastra efectul. Nu este nevoie de niciun test preliminar, iar efectele sunt imediate.

Primul pas: se aplica o crema speciala cu efect anestezic, se lasa timp de actionare aproximativ o jumatate de ora, dupa care buzele sau zona ce urmeaza a fi intinerita sunt pregatite pentru injectarea cu substanta de umplere. Anestezia nu este neaparat necesara, dar pentru confortul pacientului se poate face anestezie locala, in special atunci cand se injecteaza la nivelul buzelor.

Articolul il puteti citi integral in numarul 56 al revistei Tango

You are here Recomandari Acidul Hialuronic - Substanta care sterge ridurile