Home Recomandari Acidul Hialuronic - Substanta care sterge ridurile

Marire Sani prin Implate de SiliconSuntem dispusi la multe sacrificii pentru a ne imbunatati aspectul,  fie ca tinem diete, facem sport sau apelam in unele cazuri la medicul estetician, important este efectul final acela de a ne simti cat mai confortabil cu noi insine.

In permanenta apar noi metode de infrumusetare, noi  tehnologii care ne stau la dipozitie pentru a obtine aspectul frumos si demn de admiratie, de aceea astazi  Allergan  unul dintre cele mai cunoscute firme producatore de fillere ce detine gama Juvederm ne pune la dispozitie colectia Vycross: Juvederm Volbella, Juvederm Volift si Juvederm Voluma ce isi propune a fi superioara gamelor anterioare printr-un aspect mai  natural si mai de durata in timp.

Acidul Hialuronic - Substanta care sterge ridurile

Tratament Riduri - Acid HialuronicPe masura ce inaintam in varsta, semnele de imbatranire la nivelul fetei devin tot mai evidente. Apar ridurile, santurile nazolabiale se adancesc, obrajii pierd din volum si se lasa, cearcanele se accentueaza. Vestea buna e ca exista o mare varietate de substante cosmetice injectabile care ajuta la imbunatatirea expresiei fetei, rezultatul fiind un aer mai tineresc si trasaturi mai ferme. Una dintre aceste substante este acidul hialuronic, care, folosit in scop estetic, face minuni.

Acidul hialuronic este prezent in majoritatea organismelor umane, asigurand volum pielii. Cu timpul, acesta dispare de la nivelul pielii, din cauza unor factori intrinseci (varsta, sex, statusul estrogenic), dar si a factorilor extrinseci (variatii de temperatura, vant, soare, medicamente, fumat), determinand aparitia ridurilor. Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticitatea si tonicitatea. Produsul pastreaza aspectul natural al pielii, absorbindu-se in timp.

Aceasta inseamna ca puteti alege cand sa faceti un alt tratament pentru a pastra efectul. Nu este nevoie de niciun test preliminar, iar efectele sunt imediate.

Primul pas: se aplica o crema speciala cu efect anestezic, se lasa timp de actionare aproximativ o jumatate de ora, dupa care buzele sau zona ce urmeaza a fi intinerita sunt pregatite pentru injectarea cu substanta de umplere. Anestezia nu este neaparat necesara, dar pentru confortul pacientului se poate face anestezie locala, in special atunci cand se injecteaza la nivelul buzelor.

Articolul il puteti citi integral in numarul 56 al revistei Tango

 
Copyright © 2016 Acid Hialuronic - Clinica Efigia. Toate drepturile rezervate.
 

Bloguri Efigia

Blog oficial Clinica Efigia

Operatii estetice: implant mamar,micsorare , ridicare sani liposuctie, rinoplastie, transfer autolog, lipofeeling, remodelare cicatrici, marire organ sexual masculin, otoplastie, implant de par, abdominoplastie etc.

Blog Stana Dan Mihail - Blogspot

Pentru ca cei mai  multi  dinte noi  femei sau  deopotriva barbati suntem un pic speriati cand vine vorba   sa apelam la chirurgie estetica pentru a ne  recapata " tineretea"  sau macar vitalitatea de alta data este de recomandat  sa incercam metode mai putin  abuzive si  nedureroase de reimprospatare a fetei  si  corpului.

 

Contact Clinica Efigia

Adresa: Str Erou Iancu Nicolae, Nr 113, Baneasa - (Pipera) Cod postal : 077190
Telefon: 021.269.04.42 | 021.269.04.43
Fax: 021.269.03.94
E-mail: office@clinicaefigia.ro

www.clinicaefigia.ro

 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori online